Mokkabavarois
Ingrediënten
voor 4 personen:
300ml magere melk
150g magere witte kaas
2 koffielepels oploskoffie
12 gelatineblaadjes
4 koffiebonen
energievrij zoetmiddel
Werkwijze
Week de gelatine in ruim koud water.
Kook de melk en los de oploskoffie erin op.
Voeg van het vuur de uitgeknepen gelatine toe.
Breng op smaak met het zoetmiddel.
Laat het mengsel afkoelen tot het geleiachtig wordt.
Spatel voorzichtig de witte kaas onder het mengsel en laat verder koud worden.
Versier met enkele koffiebonen.
Kook de melk en los de oploskoffie erin op.
Voeg van het vuur de uitgeknepen gelatine toe.
Breng op smaak met het zoetmiddel.
Laat het mengsel afkoelen tot het geleiachtig wordt.
Spatel voorzichtig de witte kaas onder het mengsel en laat verder koud worden.
Versier met enkele koffiebonen.
Recente reacties