Vispannetje in eigen nat
Ingrediënten
Voor 4 personen:
4 sint-jacobsvruchten
4 gepelde scampies (darmkanaal verwijderd)
400 g kabeljauwhaasje
400 g lotte
fijn gesnipperde sjalot
pastenaakwortel
julienne van wit van prei en wortel
klontje plantaardige vetstof of koffielepel olijfolie
1/2 vis bouillonblokje opgelost in 25 cl witte wijn
peper en zout
4 sint-jacobsvruchten
4 gepelde scampies (darmkanaal verwijderd)
400 g kabeljauwhaasje
400 g lotte
fijn gesnipperde sjalot
pastenaakwortel
julienne van wit van prei en wortel
klontje plantaardige vetstof of koffielepel olijfolie
1/2 vis bouillonblokje opgelost in 25 cl witte wijn
peper en zout
Werkwijze
Vuurvast kommetje insmeren met weinig vetstof.
Snipper hierover de sjalot, wit van prei, wortel en fijngesneden pastinaak.
Kruid met peper en zout.
Leg op het bedje van groenten de lotte, kabeljauw, de sint-jacobsvrucht en bovenop de scampi.
Kruid nogmaals met peper en zout.
Overgiet dit alles met witte wijn.
Doe een deksel op het potje.Oven voorverwarmen op 180C warme lucht.
15 à 20 min in de oven.
Controleren of de vis gaar is.
Snipper hierover de sjalot, wit van prei, wortel en fijngesneden pastinaak.
Kruid met peper en zout.
Leg op het bedje van groenten de lotte, kabeljauw, de sint-jacobsvrucht en bovenop de scampi.
Kruid nogmaals met peper en zout.
Overgiet dit alles met witte wijn.
Doe een deksel op het potje.Oven voorverwarmen op 180C warme lucht.
15 à 20 min in de oven.
Controleren of de vis gaar is.
Recente reacties