Verse vruchtensla met mangosaus

Ingrediënten

  1. rijpe mango
  2. sinaasappel
  3. nectarine
  4. perzik
  5. meloen
  6. sap van een ½ citroen
  7. 2 eetl. kunstmatige zoetstof
  8. eventueel frambozen, bosbessen en blaadjes munt

Werkwijze

  1. schil en ontpit de mango
  2. hak een ½ mango fijn en mix het vruchtvlees tot puree
  3. pers de sinaasappel uit en voeg het sap en de zoetstof bij de mangopuree
  4. druk de saus door de zeef en zet in de koelkast
  5. snijd de overige vruchten in fijne plakjes en besprenkel met citroensap
  6. dek af met plasticfolie en zet 3 uur in de koelkast
  7. schik de plakjes in een cirkel op de borden
  8. giet er de saus overheen
  9. schep eventueel de frambozen en bosbessen over het fruit en versier met de muntblaadjes